امام برجسته ترین شاخصهاست؛ رفتار امام، گفتار امام. خوشبختانه بیانات امام در دسترس است، تدوین شده است. وصیتنامهى امام آشکارا همهى مافىالضمیر امام را براى آیندهى انقلاب تبیین میکند. نباید اجازه داد این شاخصها غلط تبیین شوند، یا پنهان بمانند، یا فراموش بشوند. اگر این شاخصها را ما بد تبیین کردیم، غلط ارائه دادیم، مثل این است که یک قطبنما را در یک راه از دست بدهیم، یا قطبنما از کار بیفتد. اگر قطبنما از کار بیفتد، راه گم میشود.
عنوان : بازگشت به نهج البلاغه
ناشر : بنیاد نهج البلاغه
نوبت چاپ : اول / فروردین 1372
قطع : رحلی
تعداد صفحات : 42
...............
عنوان : کوثر ولایت
ناشر : مؤ سسه فرهنگی قدس
نوبت چاپ : اول / 1371
تیراژ : 10000
قطع : رقعی
تعداد صفحات :47
...................
عنوان: کتاب - رساله فی قاعده من ملک
دسته: آثار امام خمینی ( س)
مولف/ نویسنده: حضرت امام خمینی ( س)
توضیحات:
که نویسنده کتاب « قاعده من ملک » رساله ای است اجتهادی از امام خمینی ( س) در قاعده فقهی موسوم
آثار الحجة ( منتشر شده در سال 1373 هجری قمری ) از آن یاد کرده است .
................
عنوان: کتاب - آداب نماز ( آداب الصلوة)
دسته: آثار امام خمینی ( س)
مولف/ نویسنده: حضرت امام خمینی ( س)
5000 نسخه ، چاپ: چاپ نهم، زمستان 78
تعداد صفحه: 422 صفحه
قیمت: 20000 ریال
توضیحات:
کتاب آداب نماز ( آداب الصلوة) که نگارش آن در تاریخ شنبه دوم ربیع الثانی 1361 ه. ق ( 30 فروردین
1321 ه. ش ) به پایان رسیده است ، بیان تفصیلی آداب قلبی و اسرار معنوی نماز است . کتاب آداب نماز
( آداب الصلوة) دارای یک مقدمه و سه مقاله است که هر مقاله به چند فصل تقسیم شده است .
ضمائم: به زبانهای اردو ، انگلیسی ، عربی ، فرانسه ترجمه شده
............
من هم کمکتان میکنم
مرحوم آقای اسلامی تربتی که همسایه امام در قم بود، نقل میکرد روزی با امام در حال رفتن به درس مرحوم آقای شاه آبادی بودیم، فصل زمستان بسیار سردی بود از کنار مدرسه حجتیه عبور میکردیم دیدم خانمی کنار رودخانه نشسته و دارد پارچهها و کهنههائی را میشوید. نمیدانم مال خودش بود یا کلفت بود. میدیدیم که یخهای رودخانه را میشکست و کهنه میشست. بعد دستش را از آب بیرون میآورد و مقداری با دمای بدنش گرم میکرد و دوباره لباس میشست. امام قدری به او نگاه کرد بعد به من فرمود: شما بروید بعد من میآیم. عرض کردم چه کاری دارید؟ اگر امری هست بفرمائید گفتند: نه شما بروید و خودشان ایستادند و به کمک آن خانم لباسها را شستند و کنار گذاشتند و چیزی هم یادداشت کردند که بعد معلوم شد آدرس آن خانم مستمند را از او گرفته بودند. هر چه از ایشان پرسیدم قضیه چه بود فرمودند : چیزی نبود. بعد معلوم شد به آن خانم گفتهاند شما بیائید منزل، من دستور میدهم آب گرم کنند و دیگر شما اینجا نیائید. با آب گرم لباس بشوئید و خود من هم کمکتان میکنم. (1)
توجه به طلاب مستمند
امام و غرب زدگی
ءاز جمله دغدغه های فکری امام خمینی قدس سره مسئله مهم غرب زدگی مردم مسلمان خصوصا قشر تحصیل کرده و روشنفکران آنهابوده است. او بارها و در موارد متعدد به عوامل ایجاد و گسترش غرب زدگی و خطرات وپی آمدهای سوء آن در کشورهای اسلامی،اشاره و رهنمودهایی برای رفع و زدودن این عارضه و بلای عظیم از میان کشورهای اسلامی - خصوصا از جامعه اسلامی ایران -بیان داشته اند.
به نظر امام «غرب زدگی » یعنی عدم اتکاءمردم به توانایی بالقوه و بالفعل خود برای رفع مشکلات و اتکاء به نیروی اجنبی برای کسب ترقی و کمال. و «غرب زده » کسی است که ازمحتوا تهی و هیچ گونه توانایی را در وجودخود و جامعه خود حس نمی کند تا به واسطه آن به مقاصد مادی و معنوی دست یابد و تنهاراه حل مشکلات و ترقی و کمال را در غرب وفرهنگ غربی دیده و خود را مزین به فرهنگ و آداب و رسوم غربی نموده است.
خطرات غرب زدگی
امام خمینی قدس سره غرب زدگی را منشابسیاری از بدبختی های ملت های مسلمان و ملت ایران می داند. (1) تاجایی که آن را تشبیه به زلزله می نمایند:
«آقا، امروز مملکت ما غرب زده است که اززلزله زده بدتر است...........
امام خمینی(ره) و تحولات بین المللی
امام خمینی(ره) نهضت دینی و اسلامی خود را در زمانی آغاز ورهبری کرد که بر جهان، نظام ژئوپلتیکی دو قطبی حاکم بود وساختار قدرت و مناسبات آن در جهان به نوعی سکون و ایستایی رسیده بود. بدین معنا که جهان به دو بخش کاملا مشخص تقسیم شده و رهبری هر بخش را یکی از دو ابرقدرت شوروی و امریکا به عهده داشت و واحدهای سیاسی جهان یا کشورها، هر یک به نحوی درچارچوب ساختار مزبور جایابی شده بود، چه به صورت الحاق ووابستگی، و چه به صورت تبدیل شدن به قلمرو نفوذ ابرقدرت مربوطه. در این نظام ژئوپلیتیکی، توازن قدرت به صورت یک واقعیت شکل گرفته بود و رقابت شدید بین دو ابرقدرت، توام باحفظ توازن مزبور پدیده ای آشکار و جدی بود.
تلاش های پراکنده کشورها و دولت ها نظیر تشکیل کنفرانس اسلامی،جنبش غیر متعهدها، اتحادیه عرب، سازمان وحدت افریقا و غیر آن جملگی فاقد اعتبار ذاتی شده بودند و میزان خودنمایی و نشو ونمای آن ها تابعی از موقعیت آن ها نسبت به الگوی رقابت جهان دوقطبی بود ، و اساسا در مقابل آن رنگ باخته بودند. در واقع تلاش های استقلال طلبانه و خارج از حوزه حاکمیت و نفوذ دوابرقدرت بی ثمر شده بود.
لطفا خودتان را معرفی کنید و سوابق فعالیت های حرفه ای و سیاسی خودتان را شرح دهید.
رشید برچیچ: در سال 1952 به دنیا آمدم، برای تحصیل به مدرسه قاضی خسرو بیگ در سارایوو رفتم و دوران تحصیل را در آن مدرسه به اتمام رساندم، بعد از آن وارد دانشگاه شدم و در رشته علوم اسلامی به تحصیل پرداختم. به موازات آن رشته علوم سیاسی و خبرنگاری را نیز دنبال کردم. اما در رشته خبرنگاری موفق به اتمام تحصیلاتم نشدم و آن را نیمه کاره رها کردم. در سال 1982 معلم بودم و در مدرسه قاضی خسرو بیگ که تنها مدرسه اسلامی بالکان است تدریس کردم. این مدرسه 460 سال قدمت دارد و یکی از قدیمترین مدارسی است که در آن سیستم تدریس و آموزش به گونه ای خاص و متفاوت از سایر مدارس است. در سال 1983 در سارایوو بودم، همزمان با محاکمه و دستگیری رئیس جمهور و گروه موسوم به گروه سیزده نفره من هم ازداشت شدم. در بازداشتگاه مرا به خاطر فعالیتهای اسلامی که داشته ام مورد شکنجه و اذیت و آزار قرار دادند.
شما با بنیانهای فکری و آرمانهای حضرت امام چقدر آشنایی دارید و برای ترویج و ابلاغ اندیشه ها و آرمانها چه روشی را تاکنون به کار بسته اید یا قابل اجرا می دانید؟....
روز یکشنبه بیست و نهم شهریور سالجاری آقای سید الایمان دیارا، نخستوزیر دولت آشتی ملی ساحل عاج به همراه سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور و هیئت همراه از حسینیه جماران، بیت حضرت امام و نگارستان امام خمینی بازدید کردند. طی این بازدید که نزدیک به دو ساعت به طول انجامید، آقای سیدالایمان دیارا در گفتگوی کوتاهی با خبرنگار حضور به تشریح دیدگاههای خود درباره حضرت امام پرداخت. وی گفت: از دوران جوانیام از طریق رسانههای عمومی با امام خمینی آشنا شدم و هنگامی که امام در عراق تبعید بودند و پس از چهارده سال مبارزه مستمر به نوفل لوشاتو عزیمت کردند، سیر مبارزاتی ایشان ...
اینترنت ملی
فیسبوک سیاه، دام جدید هکرها
شهادت علی اصغر حسین(علیه السلام)
سیر نمایشگاهی حجاب
تجربه ای زیبا با وبگردی در وبلاگستان امام صادق(ع)
شمر امروز
من یک بسیجیم
سیر نمایشگاهی ما می توانیم-1
سیر نمایشگاهی ما می توانیم-1(سری دوم)
سیر نمایشگاهی حجاب در بیانات مقام معظم رهبری
سیر نمایشگاهی بیانات رهبری در رایطه با حجاب
به عمل کار برآید به اشک ریختن نیست
حماسه «نهم دی ماه» در کلام حضرت آیتالله خامنهای
اعجاز قرآن ، قسم به انجیر و زیتون ...
دیدار اعضای مجمع خیرین سلامت کشور با رهبر انقلاب
مجموعه چندرسانهای: «بیخواص»
بازدید دیروز : 13
کل بازدید : 665528
کل یاداشته ها : 462